Clomid: En del sur produkt som tydligen behandlar kvinnlig infertilitet

Köpa Clomid För Män
Köpa Clomid För Män

Vad är Clomid?

Clomid är en oral medicin som kan användas för att stimulera ägglossningen. Det fungerar genom att blockera östrogenreceptorer i hypotalamus, som är ett viktigt "hormonellt kontrollcenter" för kroppen. Dessa är de naturligt förekommande äggstimulans som stimulerar ägglossning i en normal cykel. det är östrogenmodulator och det kan behandla infertilitet.

Hur fungerar Clomid för fertilitet?

Clomid är också känt som klomifencitrat. Det är en oral medicin som ofta används för att behandla vissa typer av kvinnlig infertilitet. Clomid fungerar genom att få kroppen att tro att östrogennivåerna är lägre än de är, vilket får hypofysen att öka utsöndringen av follikelstimulerande hormon, eller FSH, och luteiniserande hormon, eller LH. Högre nivåer av FSH stimulerar äggstocken för att producera en äggfollikel, eller flera folliklar, som kommer att utvecklas och frigörs under ägglossningen. Höga nivåer av LH stimulerar ägglossning.

Clomid förskrivs ofta av primärvårdsläkare eller OB-GYNs innan de hänvisar ett par för att se en fertilitetsspecialist för mer specialiserad vård. Vissa reproduktionsspecialister föreskriver också Clomid.

Tar Clomid

Clomid är en 50-milligram piller som vanligtvis tas i fem dagar i rad i början av en kvinnas menstruationscykel. Dag tre, fyra eller fem är typiskt för ett Clomid-startdatum. Läkare ordinerar vanligtvis en, två, tre eller ibland fyra piller som ska tas vid samma tidpunkt varje dag, beroende på hur de tror att du kommer att svara på läkemedlet. Det är vanligt att börja med den lägsta dosen och öka varje månad efter behov.

Vissa läkare vill att du kommer tillbaka för blodarbete för att mäta hormonnivåer eller en transvaginal ultraljud för att titta på dina äggstocksfolliklar. Denna information kan hjälpa dem att avgöra när du ska börja ha samlag eller ha en intrauterin insemination. Det kan också hjälpa dem att bestämma lämplig dos för din nästa cykel. De flesta läkare rekommenderar inte att du använder Clomid i mer än tre till sex cykler på grund av den sjunkande graviditetshastigheten som uppstår vid fortsatt användning. Din läkare kan förlänga detta om det tar några cykler innan de hittar den dos som fungerar för dig.

Vem ska ta Clomid?

Clomid förskrivs ofta till kvinnor med polycystiskt äggstocksyndrom, eller PCOS, som är ett syndrom som kan orsaka oregelbunden eller frånvarande ägglossning. Inte alla kommer att svara på detta läkemedel. Kvinnor med primär ovarieinsufficiens, eller tidig menopaus, och kvinnor med frånvarande ägglossning på grund av låg kroppsvikt eller hypothalamisk amenoré är inte troligt att ägglossningen äger när de tar Clomid. Kvinnor med dessa tillstånd kan behöva mer intensiv infertilitetsbehandling.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

10 thoughts on “Clomid: En del sur produkt som tydligen behandlar kvinnlig infertilitet

 1. Jag har försökt mycket hårt med min man att naturligtvis bli barn. Det fungerade inte. Vi försökte alla typer av fertilitetsbehandlingar och program innan vi äntligen gick på Clomid. Jag är väldigt upphetsad eftersom jag har missat min period och tror att jag kanske är gravid!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Clomid har varit ett underbart fertilitetsläkemedel för mig. Efter att ha varit på BC i tio år eftersom min cykel var sporadisk, reglerade Clomid den och skapade en bördig miljö för oss. Clomid har också hjälpt min syster som försökte bli gravid två år via naturlig befruktning. Sex månader efter att ha introducerats för CLomid blev hon gravid.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Efter att ha kämpat med infertilitet i många år hjälpte Clomid mig att bli gravid mitt första barn. Jag var nästan redo att ge upp någonsin att få barn när min läkare föreskrev Clomid. Jag var så trött på pengarna, ansträngningen och besvikelsen att min man och jag gick igenom men jag är glad att vi inte gav upp.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. När jag var ung trodde jag inte ens att jag ville ha barn. Allt förändrades när jag var i början av 30-talet, men efter flera år (och flera missfall) hade min man och jag fortfarande inte haft någon tur. Nu är jag på min andra omgång Clomid, och jag har en fantastisk känsla av det.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 5. Clomid är en oral medicin som kan användas för att stimulera ägglossningen. Det fungerar genom att blockera östrogenreceptorer i hypotalamus, som är ett viktigt "hormonellt kontrollcenter" för kroppen. När detta händer stimuleras hypotalamus till att frisätta follikelstimulerande hormon (FSH) och luteiniserande hormon (LH). Dessa är de naturligt förekommande äggstimulans som stimulerar ägglossning i en normal cykel. Oregelbunden ägglossning: Det är svårt att bli gravid när en kvinnas cykler är så oregelbundna att hon inte kan vara säker på när hon har ägglossning. När det är effektivt bör användningen av Clomid ge ett förutsägbart ägglossningsrespons för att möjliggöra tidsbestämt samlag eller intrauterin insemination. Fertilitetsproblem med "manlig faktor": När det finns problem med spermakvaliteten kan ibland din läkare rekommendera intrauterin insemination för att maximera risken för graviditet. Clomid kan användas för att förbättra tidpunkten för inseminationerna med kvinnans cykel. Oförklarlig infertilitet: Clomid har också visat sig vara effektivt för att öka graviditetsgraden hos unga friska par som har haft en helt normal fertilitetsbedömning, men som fortfarande har problem med att bli gravid. Hur ordineras Clomid? Vad kan jag förvänta mig att känna? När du först börjar din period, ring kontoret så att vi kan schemalägga en undersökning under de kommande 2-3 dagarna. Vid din tid kommer din läkare att göra en bäckenundersökning och slutföra tidpunkten för din Clomid-cykel. Vanligtvis tar du en till tre tabletter om dagen i fem dagar tidigt i din cykel (cykeldag 3-7 eller 4-8). Under denna tid kommer vissa kvinnor att märka värmevallningar, humör eller sömnmönsterförändringar. Hur många Clomid-cykler ska tas? Detta beror på ett antal olika faktorer som är specifika för varje patient. Din läkare kan beskriva en övergripande fertilitetsplan så att du vet de långsiktiga målen och när ytterligare mediciner eller behandlingar kan anges. Vilka är riskerna med Clomid? 1. Sällan kommer kvinnor att ha hyperstimulering av äggstockarna till följd av klomidanvändning. I detta fall förstärks äggstockarna med flera folliklar. Svår smärta eller märkt svullnad i buken bör be dig att ringa din läkare. 2. Chansen för flera ägglossningar är något högre med klomid än med en normal menstruationscykel: Chansen för tvillingar som är resultatet av klomid är 6-8%. Det finns ingen ökad risk för multipel med högre ordning (tripletter osv.) Över baslinjen i befolkningen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 6. Clomid har återställt min tro på medicin. Eftersom jag var en liten flicka, drömde jag om att vara mamma. Jag gifte mig till slut och bosatte mig redo att få en familj och kunde bara inte. Inom 7 månader efter att jag var på Clomid var jag gravid. Jag är skyldig om två månader, och jag kan inte vänta med att få min egen familj!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 7. Min fru är fyrtiofem år gammal och har haft ägglossningsproblem i ett antal år nu. För ett par veckor sedan gick hon till läkaren och bad om lite hjälp och han rekommenderade att hon började ta Clomid och det har förändrat mitt liv. Min fru och jag har varit mycket nöjda med fördelarna med läkemedlet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 8. Tack vare Clomid kallar jag mig själv en stolt mamma. Jag testade olika metoder för att få barn. Endast Clomid arbetade.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 9. Min man och jag hade problem med att bli gravid och när vi åkte till läkaren fick jag diagnosen PCOS. Han satte mig på Clomid och på den första dosen var jag gravid och med tvillingar !!! Min läkare hade sagt att det kan ta upp till 6 månader. Han tror att skälet till att vi blev gravid så snabbt beror på att vi var båda 22 år. Nu är jag glad att säga att vi har 2 vackra och lyckliga barn (en pojke och en flicka) och t är på väg att bli 1 månad! Jag hoppas att ni alla får det ni söker och aldrig tappar hoppet !!! Jag önskar er all lycka och jag skulle rekommendera Clomid till alla som har problem att bli gravid! Gud välsigna"

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 10. Min man och jag hade ganska mycket upp med att få ett barn tills vår fertilitetsläkare föreskrev Clomid till mig. Det tog lite tid, men jag blev äntligen gravid! Glädjen vi hade var obeskrivbar! Jag rekommenderar detta läkemedel till alla kvinnor som har problem med fertilitet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kamagra Oral Jelly Pris i Sverige located at Klarabergsgatan 34, 111 81 , Stockholm, SE . Reviewed by 4 customers rated: 8.8 / 10